Vaste prijs afspraken!

Geen extra kosten!

Geen voorrijkosten!

Bank reiniging op maat

Kwaliteitreinging is onze zekerheid

De 5 zekerheden van SPJ Cleaning

 • Kwalitatieve en persoonlijke serviceverlening
 • Reiniging is geheel veilig en volgens de richtlijnen uitgevoerd
 • Het zichtbare én onzichtbare vuil van uw Bankstel wordt gereinigd
 • Vaste prijs afspraken en geen extra (voorrij)kosten
 • Wij gaan pas weg als u tevreden bent!

Is uw stoffen bank toe aan een frisse reinigingsbeurt? Of heeft u recent een ongelukje gehad waardoor de bank vervuild is geraakt? Laat uw bank dan professioneel diepreinigen in plaats van te vervangen. Onze professionele bank reiniging verwijdert niet alleen de zichtbare vlekken die kunnen ontstaan door koffie, rode wijn of bloed, maar ook onzichtbaar vuil door huismijt, huidvetten, bacteriën en geuren.

Naast dat u bespaart op de aankoopkosten van een nieuwe bank verfrist u ook direct uw leefomgeving in huis. Onze reinigingsmethode voldoet aan alle gezondheidseisen en is veilig voor zowel mens als dier. SPJ Cleaning staat voor u klaar.

De voordelen van bankstel reinigen

Wilt u op korte termijn uw bank laten reinigen? Bij SPJ Cleaning staan we uiteraard voor u klaar. Wij zijn al meer dan 10 jaar een erkende naam in kwalitatieve bank reiniging. Hierdoor bent u verzekerd van het beste resultaat en is uw bank weer zo goed als nieuw.

Daarnaast heeft het laten reinigen van uw bank tal van andere voordelen:

 • Alle vlekken en doffe plekken worden uit de bank verwijderd;
 • De bank zal weer als nieuw ruiken en kan weer jaren mee;
 • Er wordt een antibacteriële behandeling toegepast om de volledig te reinigen;
 • De bank kan worden geïmpregneerd, waardoor de bank vuilafstotend wordt (Extra optie)

  bank reiniging op locatie bank reinigen door specialistbank laten reinigen door bedrijf - bank reiniging

Bank reiniging kosten

Het laten reinigingen van uw bankstel is een investering die absoluut het overwegen waard is. Doordat u kiest voor een dieptereiniging hoeft u mogelijk geen afscheid te doen van uw bank en bespaart u op aankoopkosten voor een nieuwe.

Bij SPJ Cleaning werken wij met de scherpste tarieven voor de kwaliteit die wij leveren. Dankzij onze ervaring en het gebruik van kwalitatieve middelen zorgen wij ervoor dat uw bank weer zo goed als nieuw oogt. Hierdoor kunt u nog jarenlang genieten van uw bankstel. Het voordeel van onze dienst is dat wij een zeer scherp tarief hanteren. Al vanaf €99,- (Ex.BTW) kunt u uw bankstel laten diepreinigen.

 

Diepte bank reiniging bij SPJ Cleaning

Uw bank weer zo goed als nieuw dankzij de dieptereinigingsmethodes van SPJ Cleaning. Als ervaren naam in de diepreiniging staan we uiteraard voor u klaar bij de reiniging van uw bank of ander meubilair. Met veel plezier zorgen wij er weer voor dat uw meubel weer als nieuw lijkt.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? We nodigen u uit om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor prangende vragen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

 

Tapijt reinigen

Is uw tapijt na verloop van tijd verouderd? Ontstaan er verkleuringen of doffe plekken? Of is er dankzij een ongelukje een vlek ontstaan in het tapijt? Kies dan voor de diensten van SPJ Cleaning. Als ervaren naam in de dieptereiniging zorgen wij ervoor dat uw tapijt weer zo goed als nieuw lijkt. Naast dat het zichtbare vuil wordt behandeld, pakken wij ook het onzichtbare vuil aan. Hierdoor is uw tapijt weer als nieuw en ervaart u er weer jarenlang plezier van.

Bij SPJ Cleaning bent u op het juiste adres voor tapijt reiniging op maat. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om meer te weten te komen over onze reinigingsmethodes en de aansluitende tarieven.

 

Tapijt schoonmaken

Strepen, vlekken, verkleuringen en andere beschadigingen aan uw tapijt zijn als sneeuw voor de zon verdwenen dankzij dieptereiniging. Dankzij de specialistische behandeling wordt het vuil in de basis aangepakt, waardoor het mogelijk is om hardnekkige vlekken voor 99% te laten verdwijnen.

De dieptereiniging van uw tapijt bestaat uit een aantal handelingen. Naast dat we ervoor zorgen dat het zichtbare vuil voor 99% verdwijnt, reinigen wij ook het onzichtbare vuil en controleren wij alle handelingen totdat u tevreden bent. Dit alles doen we gewoon bij u thuis, zonder dat u daar de voorbereidingen voor hoeft te treffen.

 

De 5 zekerheden van SPJ Cleaning

 • Kwalitatieve en persoonlijke serviceverlening
 • Reiniging is geheel veilig en volgens de richtlijnen uitgevoerd
 • Het zichtbare én onzichtbare vuil van uw meubilair of tapijt wordt gereinigd
 • Vaste prijs afspraken en geen extra (voorrij)kosten
 • Wij gaan pas weg als u tevreden bent!

tapijt reinigen

Tapijt laten reinigen aan huis?

Uw tapijt is weer zo goed als nieuw dankzij de dieptereinigingsmethodes van SPJ Cleaning. Wij zijn een ervaren naam in de dieptereiniging en staan dagelijks voor onze klanten klaar bij het reinigen van tapijt en meubilair.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor tapijtreiniging? We nodigen u uit om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor prangende vragen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en beantwoorden al uw vragen.

 

  Grondige reiniging

  Milieuvriendelijk

  Betrouwbaarheid en gemak