Vaste prijs afspraken!

Geen extra kosten!

Geen voorrijkosten!

Bank reiniging op maat

Kwaliteitreiniging is onze zekerheid

De 5 zekerheden van SPJ Cleaning

 • Kwalitatieve en persoonlijke serviceverlening
 • Reiniging is geheel veilig en volgens de richtlijnen uitgevoerd
 • Het zichtbare én onzichtbare vuil van uw Bankstel wordt gereinigd
 • Vaste prijs afspraken en geen extra (voorrij)kosten
 • Wij gaan pas weg als u tevreden bent!

Is uw stoffen bank toe aan een frisse reinigingsbeurt? Of heeft u recent een ongelukje gehad waardoor de bank vervuild is geraakt? Laat uw bank dan professioneel diepreinigen in plaats van te vervangen. Onze professionele bankreiniging verwijdert niet alleen de zichtbare vlekken die kunnen ontstaan door koffie, rode wijn of bloed, maar ook onzichtbaar vuil door huismijt, huidvetten, bacteriën en geuren.

Naast dat u bespaart op de aankoopkosten van een nieuwe bank verfrist u ook direct uw leefomgeving in huis. Onze reinigingsmethode voldoet aan alle gezondheidseisen en is veilig voor zowel mens als dier. SPJ Cleaning staat voor u klaar.

De voordelen van bank laten reinigen

Wilt u op korte termijn uw bank laten reinigen? Bij SPJ Cleaning staan we uiteraard voor u klaar. Wij zijn al meer dan 10 jaar een erkende naam in kwalitatieve bank reiniging. Hierdoor bent u verzekerd van het beste resultaat en is uw bank weer zo goed als nieuw.

Daarnaast heeft het bank laten reinigen tal van andere voordelen:

 • Alle vlekken en doffe plekken worden uit de bank verwijderd;
 • De bank zal weer als nieuw ruiken en kan weer jaren mee;
 • Er wordt een antibacteriële behandeling toegepast om de volledig te reinigen;
 • De bank kan worden geïmpregneerd, waardoor de bank vuilafstotend wordt (Extra optie)

  bank reiniging op locatie bank reinigen door specialistbank laten reinigen door bedrijf - bank reiniging

Bank reiniging kosten

Het laten reinigingen van uw bankstel is een investering die absoluut het overwegen waard is. Doordat u kiest voor een dieptereiniging hoeft u mogelijk geen afscheid te doen van uw bank en bespaart u op aankoopkosten voor een nieuwe.

Bij SPJ Cleaning werken wij met de scherpste tarieven voor de kwaliteit die wij leveren. Dankzij onze ervaring en het gebruik van kwalitatieve middelen zorgen wij ervoor dat uw bank weer zo goed als nieuw oogt. Hierdoor kunt u nog jarenlang genieten van uw bankstel. Het voordeel van onze dienst is dat wij een zeer scherp tarief hanteren. Al vanaf €99,- (Ex.BTW) kunt u uw bankstel laten diepreinigen.

 

Diepte bank reiniging bij SPJ Cleaning

Uw bank weer zo goed als nieuw dankzij de dieptereinigingsmethodes van SPJ Cleaning. Als ervaren naam in de diepreiniging staan we uiteraard voor u klaar bij de reiniging van uw bank of ander meubilair. Met veel plezier zorgen wij er weer voor dat uw meubel weer als nieuw lijkt.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? We nodigen u uit om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor prangende vragen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. 

 

Grondige reiniging

Milieuvriendelijk

Betrouwbaarheid en gemak