Wat kost een stoffen bank laten reinigen?

Een stoffen bank is het 1ste aanzicht in uw woonkamer,maar het kan gemakkelijk vuil worden. Vlekken,Dierenvacht en andere vuiligheid kunnen de schoonheid van uw stoffen meubels beïnvloeden. Dit vereist dus van tijd tot tijd aandacht en onderhoud.

Hoe schoner uw bank, hoe netter uw woonkamer eruit ziet en hoe langer uw bank mee zal gaan. Ondertussen, wanneer u besluit om uw bank te laten reinigen, zult u onmiddellijk het verschil merken bij het opfrissen van uw lounge of leefruimte. De tarieven/kosten van een complete meubelreiniging aan huis kunnen variëren.

De aanbevolen optie is om professionele hulp om uw bank te laten reinigen in te roepen, want dit is de meest betrouwbare manier. Met dit in gedachten hebben we een aantal tips voor u opgesteld om op te letten wanneer u kiest voor het laten schoonmaken van de stoffen meubels.

after bank laten reinigen

Waar is de prijs van afhankelijk?

Er zijn veel soorten stoffen meubels op de markt en ze hebben ieder een bepaald type schoonmaak nodig,Het verschil in prijs zit hem niet alleen in het formaat van de bank maar ook de moeilijkheidsgraad zoals heeft uw bank vaste kussens of dubbelzijdig?

We bieden verschillende prijzen aan. Er zijn een aantal factoren die bepalen hoeveel het zou gaan kosten om uw bank schoon te maken.

Met ervaring in het reinigen van een breed scala aan gestoffeerde meubels, zoals fauteuils, banken, eet- en bureaustoelen, lounge banken en meer weten wij hoe we u bank in een mum van tijd weer schoon krijgen en we kunnen u dan ook de beste prijs aanbieden. Sommige items die zijn aangetast door rook, vuur, roetschade, of nare geurtjes van huisdieren vereisen mogelijk een extra vergoeding.

Ik wil mijn Bank laten reinigen wat kost dit? De gemiddelde schoonmaakkosten van een bank reiniging aan huis liggen tussen de € 99 en € 249. De prijs wordt bepaald aan de hand van het type bank dat moet worden schoongemaakt.

Om een voorbeeld te geven vragen wij voor een 2-Zits bankstel met vaste kussens €99 en een 7-Zits bankstel €249. Bepaalde materialen hebben extra zorg nodig daar wordt ook naar gekeken zoals Linnen,Wol,Alcantara enz.., een extra optie om uw bank te reinigen en netjes te houden is een vuilafstotende beschermlaag of een behandeling tegen huisstofmijt.

U vraagt zich misschien af waarom professionele schoonmaakkosten voor banken van bedrijf tot bedrijf verschillen. De reden is dat elk bedrijf verschillende methoden gebruikt en een ander beleid heeft als het gaat om prijsschatting.

Wij doen extra moeite om ervoor te zorgen dat we aan de kleinste details aandacht schenken, terwijl andere bedrijven die wellicht missen. Zo kunnen wij u een geweldig resultaat garanderen. Wij houden in acht dat sommige bankmaterialen reageren op schoonmaakmateriaal, waardoor de kleur zou kunnen veranderen. Wij kiezen met het oog hier op het beste schoonmaakmateriaal dat zacht is voor uw bank, maar hard voor vuil en ongewenste geurtjes.

De meeste aanbieders werken met een Stoomreiniger dit zorgt ervoor dat het bovenste laagje vuil loskomt en verders niks gebeurt,1ste indruk lijkt het schoon maar het tegendeel is een feit. Door deze methode te gebruiken wordt het echte vuil verder in uw bank gedrukt en heeft het een aantal maanden weer nodig voordat het weer te zien is.

Dit noemen wij geen reiniging maar verontreiniging!

Trap hier dus niet in!

 

Bank laten reinigen – welke methode?

Hoe we de bank reinigen, wordt bepaald door het verzoek van de klant op basis van twee toepasselijke methoden, zoals oppervlakkige reiniging die minder moeite en tijd vereist, of uitgebreide reiniging en behandeling van de bank tegen vlekken en het aanbrengen van een vlekbeschermer. Dit heeft ook invloed op de prijs.

Onze kosten worden tevens bepaald door het type stof en de reinigingsmethode. De kosten voor een bank laten reinigen zijn afhankelijk van de schoonmaakmethode voor de bank die geschikt is voor uw meubels.  U zou kunnen besluiten om het te combineren met een dienst, zoals een vloerkleed reiniging of tapijtreiniging. Afhankelijk van de staat van uw bank, gebruiken onze professionele schoonmakers een van de volgende methoden om de bank te reinigen:

Dieptereiniging, vooral op een veelzijdige stoffen bank, is een manier om vlekken te verwijderen en veelgebruikte meubels weer in ere te herstellen. Deze methode omvat het stofzuigen en spuiten van professionele meubelreinigingsoplossing voordat de stoffering onder de juiste temperatuur wordt uitgespoeld om vuil los te maken en op te lossen, waardoor de kleuren van de stof helderder worden.

Als de materialen kwetsbaar zijn, kan een droge reiniging de enige effectieve manier zijn om een vlek te verwijderen. Nadat we een droog oplosmiddel op de behandelde gebieden hebben aangebracht, zetten we een automatische machine met roterende borstels in om vlekken, vuil en puin te verwijderen.

Tarieven/kosten meubelreiniging

De prijs wordt vastgesteld op basis van een model en merk per item. Als u maar één item heeft dat moet worden schoongemaakt, kunt u uw kosten aanzienlijk drukken.

Als uw bank delicate of speciale stoffen heeft, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht, omdat er mogelijk speciale reinigingsoplossingen of apparatuur nodig zijn om de klus te klaren. Ziet u professionele reiniging van uw bank ook wel zitten? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij ons.

bank laten reinigenbank laten reinigen professioneelbank laten reinigen door bedrijf