Meubelreiniging met stoomreiniger NIET AAN BEGINNEN!

Steeds vaker krijgen wij de vraag wat het kost om een Bank/Stoel/Tapijt te komen ”stomen” bij de klanten op locatie.

En steeds vaker moeten wij uitleggen dat wij absoluut ”GEEN STOOM” gebruiken voor het reinigen van uw meubels!

Wij zullen u uitleggen waarom u er niet in moet trappen als u het zelf gaat proberen door mooie filmpjes/blogs wat u voorbij ziet komen of zogenaamde (Professionele Reinigingsbedrijven) die uw meubels heerlijk schoon stomen en binnen 20 min klaar zijn en u vragen snel te betalen want ze hebben de dag vol staan met klanten die erin zijn getrapt voor een heerlijk goedkope reiniging.

Meubelreiniging bestaat al heel lang maar elke dag krijgen wij nieuwe klanten die opzoek zijn naar een geschikte partner voor het reinigen van meubels,

Wat ons is opgevallen is dat er een hoop zogenaamde ”Meubelreinigings bedrijven” bij zijn gekomen de laatste jaren wat niet goed is voor de markt omdat dit vaak snelle gasten zijn die in een korte tijd veel geld willen verdienen door met een goedkope stoomreiniger die te koop is bij de bouwmarkt en een water stofzuiger zogenaamd uw bank gaan (DIEPTE REINIGEN).

Trap hier AUB niet in want het komt u duur te staan! 

”Helaas zien wij veel vaker schade die is aangericht door een ander (bedrijf) door het gebruik van stoom of dat iemand het zelf is gaan proberen te reinigen”

Het stomen van een Bank/Stoel/Tapijt kan leiden tot onherstelbare schade aan het meubelstuk.

Hoewel het misschien een snelle en gemakkelijke manier lijkt om vuil en vlekken te verwijderen, kan het gebruik van stoom op een Bank/Stoel/Tapijt een aantal negatieve effecten hebben op de stof en de vulling.

Stoom kan de vezels van de stof beschadigen.

Wanneer stoom wordt aangebracht op een Bank/Stoel/Tapijt, wordt het vocht in de vezels van de stof gedreven. Dit kan leiden tot krimpen of uitrekken van de stof en veranderingen in de textuur en kleur van de bank. Bovendien kan de stoom ervoor zorgen dat kleurstoffen uit de stof worden verbrand, waardoor er permanente vlekken en verkleuringen ontstaan.

Ook kan stoom schade veroorzaken aan de vulling van het bankstel.

De vulling kan nat worden en gaan schimmelen als het niet goed droogt. Dit kan leiden tot onaangename geuren en een verzwakking van de structuur van de Bank/Stoel.

Wij van Spj Cleaning NL gebruiken Sproei extractie systeem (Veilig en vertrouwd)

Als eerst wordt er een reinigingsmiddel aangebracht wat het vuil/bacteriën doet losweken,
Daarna zullen wij het vast zittend vuil los borstelen.
Nu kan het schoonmaak proces beginnen door de machine aan te zetten en het stof makkelijk gezegd te gaan wassen.
Dit is een techniek die al vele jaren wordt gebruikt door professionele meubelbedrijven en nog steeds het beste resultaat geeft.
Dit is het verschil tussen vele aanbieders die werken met stoom en zeggen een dieptereiniging te geven en onze methode.

Hopelijk hebben wij u hierbij voldoende geïnformeerd.
Voor een echt optimaal moet u bij Spj Cleaning NL zijn 🌟
(Voorbeeld van het laten reinigen met stoom)

Contactformulier

Graag contact via:

11 + 15 =